3 manieren om een kleine lening te gebruiken

0

Van tijd tot tijd hebben veel kleine ondernemingen behoefte aan een infuus met extra middelen, hetzij omdat hun eigen geld vastzit in hun activiteiten, hetzij omdat zij extra financiering nodig hebben om groeimogelijkheden na te streven.

Veel ondernemers die zich in een dergelijke situatie bevinden, besluiten uiteindelijk financiering van buitenaf aan te trekken. Zo gaan ze vaak op zoek naar manieren zoals geld lenen zonder bkr, maar wat is de beste manier om geld lenen zonder bkr registratie te regelen?

Wanneer een eigenaar van een klein bedrijf geld nodig had, ging hij vroeger naar de bank in zijn buurt, vroeg een lening aan en dat was het dan. Maar tegenwoordig zijn traditionele leningen voor kleine bedrijven veel moeilijker te krijgen en zijn er veel meer opties voor financiering.

Kleine kans op krijgen van microlening

Hoewel de cijfers beter zijn geworden, keurde bijvoorbeeld slechts 27,8% van de grote banken in augustus 2019 leningen voor kleine bedrijven goed. Anders gezegd, 3 van de 4 eigenaren van kleine bedrijven die financiering bij grote banken zoeken, doorstaan een oefening in nutteloosheid. Weinig ondernemers kunnen het zich veroorloven om zoveel tijd te verspillen.

Tegelijkertijd kunnen zelfs degenen die het geluk hebben te worden goedgekeurd, nog steeds rekenen op een wachttijd van enkele dagen of weken voordat zij het goede nieuws te horen krijgen. Je kunt in plaats daarvan ook 2500 euro lenen zonder bkr registratie zodat er niet al te veel papierwerk aan te pas komt en er minder lange wachttijden gelden.

Daar komt nog bij dat traditionele leningen vaak een fors prijskaartje hebben. De meeste banken zijn niet geïnteresseerd in het lenen van een bedrag als $5.000 aan kleine bedrijven omdat ze niet veel geld kunnen verdienen aan kleine leningen. In plaats daarvan geven ze over het algemeen de voorkeur aan leningen aan aanvragers die aan hun strenge criteria voldoen – maar alleen als ze een aanvraag indienen voor een lening van $100.000 of meer.

Veel kleine bedrijven hebben echter niet zoveel geld nodig. Tegelijkertijd voelen veel eigenaars zich niet op hun gemak bij het idee om zoveel schulden op hun balans op te nemen als dat niet absoluut noodzakelijk is. Het is een enorme verantwoordelijkheid – een verantwoordelijkheid die sommige eigenaren misschien niet willen.

Als u de eigenaar bent van een kleiner bedrijf en op zoek bent naar een beetje extra geld om uw bedrijf te laten groeien, kan een microlening de perfecte financiële keuze voor u zijn.

Wat houdt een microlening in?

Een microlening is een kleine lening, meestal in een bedrag dat schommelt tussen $5.000 en $50.000. Een aantal verschillende organisaties bieden microleningen aan, zoals kredietverenigingen, de Small Business Administration en fintechbedrijven.

Microkredieten kunnen gemakkelijker te verkrijgen zijn dan de typische termijnleningen. Wanneer u een microlening aanvraagt, zal de geldschieter rekening houden met hoe lang u al een bedrijf hebt, hoeveel geld u aanvraagt, waar uw bedrijf is gevestigd, hoe de financiën van uw bedrijf zijn en hoe waarschijnlijk het is dat u de lening zult terugbetalen voordat hij zijn handtekening onder de lening zet.

Nadelen microkrediet

Microkredieten hebben echter ook nadelen. In sommige gevallen kunnen microleningen duurder zijn dan traditionele termijnleningen, met hogere rentevoeten. Als uw bedrijf een groot bedrag nodig heeft, zullen microleningen natuurlijk ook niet al te behulpzaam zijn.

Voor ondernemers die op zoek zijn naar kleinere bedragen, zijn er tal van manieren waarop deze kleine leningen u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien. Laten we er eens een paar bekijken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.