Cardano-prijsprognose: voorbereiden op nog een been omhoog?

0

Hoewel de Cardano-prijs de laatste tijd nogal onvoorspelbaar is, lijkt de tendens een stijgende trend te zijn. ADA was een andere cryptovaluta die meer dan 50% van zijn waarde verloor tijdens de grote crashes van eind mei en 21 juni, maar die zich nu iets boven de $1,49 heeft gesetteld met een niveau van $1,50 ruim binnen onmiddellijk bereik.

 

De Cardano-prijs bereikte een hoogtepunt van $ 2,38 op 10 mei om vervolgens op 23 juni naar een dieptepunt van $ 1,12 te zakken. Dit vertegenwoordigt een correctie van 90% ten opzichte van de hoge niveaus die begin mei werden bereikt. Het heeft zich gestaag geaccumuleerd na die crash, waarbij de prijs opnieuw steeg naar het niveau van $ 1,47 op 24 juni en weer daalde naar $ 1,33 op 5 juli. Een stijging van 15% brengt ADA momenteel op het niveau van $ 1,49. Vechain koers vandaag is gestegen.

 

 

Korte termijn voorspelling voor Cardano Prijs: kleine terugval voor Rise?

Momenteel handelt de Cardano-prijs in het bereik van $ 1,40 tot $ 1,49 en heeft hij kort het niveau van $ 1,50 geschraapt. ADA is momenteel echter een indrukwekkende 47% hoger dan het dieptepunt van 22 juni, hoewel er onderweg een terugval is geweest. De bullish stelling lijkt erop te wijzen dat ADA naar verwachting het $1,50-niveau zal doorbreken en vervolgens het volgende weerstandsniveau op $1,61 zal testen. Er kunnen echter terugtrekkingen zijn naar de correctiezone van $ 1,35 en verdere dalingen tussen het bereik van $ 1,29 en $ 1,32 voordat de volgende echte pomp begint.

 

Cardano is nog steeds aanzienlijk lager dan het hoogste punt van 10 juni van $ 1,80, maar deze daling heeft potentiële kopers in staat gesteld om ADA met een aanzienlijke korting te verzamelen. Koopdruk zou de prijs boven het niveau van $1,51 kunnen zien stijgen en de weerstandslijn van $1,61 kunnen testen. Als dat wordt bereikt, zou dit een stijging van 22% betekenen vanaf het dieptepunt van $ 1,31, een aanzienlijke stap vooruit. Ripple koers bekijken is gestegen.

 

Daling van het niveau

Het volgende mogelijke doelwit voor de stieren zou het niveau van $ 1,65 zijn, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 25% zou betekenen. Zoals altijd is er echter de alternatieve bearish stelling die dit scenario ongeldig zou kunnen maken. Als de verwachte ADA-terugtrekking het niveau van $ 1,36 zou overschrijden, zou de prijs kunnen dalen naar het niveau van $ 1,25, waarbij zowel $ 1,29 als $ 1,32 worden overschreden. Een mogelijke stijging van de verkoopdruk zou dan resulteren in een lager dieptepunt, wat een somber effect zou hebben op de Cardano-stieren. Een daling naar het niveau van $ 1,19 kan ook voorkomen. Over het algemeen lijkt de markt echter behoorlijk bullish, dus dit scenario lijkt niet erg waarschijnlijk.

 

Langetermijnvooruitzichten voor ADA: bullish scenario, maar kleine terugtrekkingen waarschijnlijk

De Cardano-prijs zal naar verwachting langzaam vooruit blijven gaan, zij het op een afgemeten manier. De volgende logische stap zou het niveau van $ 1,65 zijn om aan te geven dat een positieve ommekeer op handen is. Als dit gemakkelijk kan worden overwonnen, kan ook een theoretische rally naar de $ 1,90- $ 2,00 worden bereikt.

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.